Friday, February 21, 2014

I'm In!

I’m participating in the Pay-it-Forward initiative.

The first 5 people who comment on this status with “I’m in” will receive a surprise from me at some point in this calendar year – anything from a sweet dessert, a lovely CD, a ticket, a book or just absolutely any surprise I see fit!

There will be no warning and it will happen when I find something that I believe would suit you and make you happy!

These 5 people must make the same offer in their status (FB or Path or Twitter, etc.) and distribute their own joy.

Simply copy this text onto your profile, (don’t share) so we can form a web of connection and kindness.

Let’s do more nice and loving things for each other in 2014, without any reason other than to make each other smile and show that we think of each other.
Here’s to a more enjoyable, more friendly and love-filled year!

Allo..allo! yang mau berpartisipasi silakan komen sambil mencantumkan nomor hadiah yang diinginkan ya.

1.  Buku berbahasa inggris ini penuh dengan tips2 dan ide membuat bento. Ditulis oleh Maki Ogawa, suhunya perbentoan dari jepang.


gambar dari sini

2. Box make up dari Cath Kidston

 



3. Travel Case from Muji




4.  White and Grey infinity Scarf and knit Beanie


5. Cosmetic bag Polkadot Forever 21

source from here



Re-post from Dhira

12 comments:

  1. Hallo! makasih ya sudah berpartisipasi. tolong sertakan hadiah yang diinginkan juga ya.

    ReplyDelete
  2. saya yang terimakasihh banyak mau dikirimin hadiah,, masih bingung travel case apa buku...ya udah travel case ajah wes... makasihh banyak ya mbk...

    ReplyDelete
  3. @ mrs. Makhful, bisa minta alamat posnya lewat emailnya ke anggraini.d.dessy@gmail.com?
    makasih ya

    ReplyDelete
  4. asiik,,sudah aku kirim ya alamatnya mbk...aku yang terimakasih banyak, semoga rejeki mbk semakin banyak dan barokah

    ReplyDelete
  5. I'm in.

    Kalo masih dapet polkadot cosmetic bag F21. email: aardyana@ymail.com.

    makasiii...

    ReplyDelete
  6. dyan : email sent ya

    ReplyDelete
  7. I'm in...

    tapi sudah telat ya mbak..
    kalau masih boleh, mau buku saja..email : agustinadityawati@gmail.com

    terimakasih mbak..

    ReplyDelete
  8. masih open! hahaha...iya nih giveawaynya kurang laku.
    ok, aku kirim email ya.

    ReplyDelete
  9. I'm in!
    masih open ga mba? hihi
    kalau masih mau White and Grey infinity Scarf and knit Beanie
    nya :D tks mba

    ReplyDelete
  10. I'm in... hehehe
    kalo masih ada Box make up dari Cath Kidston...
    email dechy0510@gmail.com
    mkasih :)

    ReplyDelete
  11. Hi Deti dan Desi,

    maaf yaa.. giveawaynya udah close. Semoga ada kesempatan lagi untuk bikin giveaway berikutnya. Thank you

    ReplyDelete