Tuesday, September 02, 2014

The Color Run 2014 SG

Color run back to Singapore. Wohooo!! Sure enough everybody has been been waiting for this event, since it was sold out in just 3 hours from the registration time! Crazy ah!

This is my first color run. Last year I was pregnant and decided not to join the event. I know the committee claim the powder is not harmful since they use colorful corn-starch powder and even gluten-free. But I preferred to stay safe. Its up to you if  you still wanna run, but please to consult this to your doctor first.

My eldest daughter also ran alongside me, she's a 5 years old and has no asthma nor skin-allergic. She wore sun glasses to prevent the color going into her eyes. But she refused to wear bandana around her face to prevent breathing in the dust. So far she has no cough or allergy-symptoms until now. During the event I saw some parents took their babies along...  maybe because no one was able to look after their baby. I just hope those babies are fine and have no respiratory problem after being exposed in colourful dust.

What I and Keisha wore
 

Special thanks to bapak suami yang malam2 bikin kaos polos ini jadi colourful.



Before flag off, masih kinclong bersih bersinar
 
 
 



Sempet nanya sama panitianya boleh bawa skuter ga selama event, ternyata dibolehin. Jadi kadang Keisha lari dan kalau capek dia pake skuter. Walaupun tetap kita awasin ga boleh ngebut2 dengan skuternya. Sepanjang track kita juga lebih banyak jalan dan.. foto2! *penting*  Keisha sempet kesel sama mamanya karna mamanya berhenti trus buat foto sementara dia pengennya cepet2 ke color zone.


cis dong kei, cisss... sementara anaknya lempeng
 
Ga perlu dijabarin lagi lah ya serunya Color Run. Dari foto2nya aja udah keliatan mukanya happy semua.
 
 




anaknya ga nyadar kalo omnya nuang colourful powder keatas kepalanya



mom, look!!



papa runners yang dikerjain istri2nya :D



yippieee!



Photo from official FB page Sentosa

 
Kurang dekil ya kita? hihi.. Sengaja sih ga mau super expose terutama pas di red zone. Ga mau jadi hellboy soalnya pas senin masuk kantor.  Ini mandi sekali langsung bisa hilang sih warnanya. Cuma baju2 aja yang mesti direndem dua hari pake klorox.
 
 
Mom, this is the coolest run ever!!
She absolutely loves it!

2 comments:

  1. Seruuu :)
    Btw sepatu nya bisa dibersihin dari warnanya?

    ReplyDelete
  2. Arman : bisa ko man,mungkin juga karna sepatu ga terlalu kotor ya. jadi gampang ngebersihinnya

    ReplyDelete